Thursday, September 22, 2016

Blackhawks, Univision announce 14-game Spanish-language radio broadcast deal


Chicago Blackhawks a Univision se dohodly na dohodu, která bude vidět španělsky mluvených rozhlasové vysílání pro 14 her v sezóně 2016-17, tým oznámil ve středu. Toto partnerství, který je ve spojení s WGN rádia, začne sezony Hawks proti Blues na 12. října.

Tyto hry se bude vysílat ve španělštině o Univision Chicago (WRTO AM 1200), což je město je jediný španělský-jazyk, full-service rozhlasové stanice.

Oznámení přichází poté, co Blackhawks a Univision začal jejich vztah v březnu s vůbec první španělský jazykové rozhlasové vysílání jednoho z týmových her. Univision je Hector Lozano a Omar Ramos nazvaný "jestřábi utkání proti Red Wings dne 6. března, a zřejmě reakce na to byla velmi pozitivní.

"Dostali jsme tolik pozitivní zpětnou vazbu o našich prvních španělského jazyka Blackhawks vysílaných na začátku tohoto roku, že jsme se rozhodli pokračovat dělat více her s organizací a anglické jazykové rozhlasové domov pro Blackhawks, WGN Radio," řekl Univision je Doug Levy v prohlášení. "V Blackhawks mají velmi silnou přitažlivost mezi Chicago Hispanics zčásti důsledkem, aby úžasné tradici týmu na vítězství. Nám Univision je multimediální přístup k zapojení hispánský fanoušky umožňuje připojit Blackhawks s našimi diváky přes všechny naše vysílání a digitálních platformách. Máme jsou rádi, že můžeme rozšiřovat naše partnerství s organizací, která uznává hodnotu v plně zapojit se v Chicagu hispánské komunity. "


Je samozřejmé, že toto je opravdu důležité pro hokejový svět, který stále více vyplnil výklenek v průběhu let. Jedním z nejjednodušších způsobů, jak prodat awesomeness hokeje je prostě na to dívat živě, takže mají vysílání v jiných jazycích než v angličtině by mohlo pomoci posunout jehlu mezi lidmi, kteří obvykle nemají sledovat sport. Je také dobré vidět, že Univision a WGN viděl dost pozitivní odezvu od března 6 vysílání rozhodovat mnohem větší závazek byl v pořádku.

Nemohu mluvit španělsky za zhruba úrovni sedmé třídě, takže skoro jediné slovo, které bych pochopit, bude "GOOOOOOOAAAAAAAALLLLLL !!!", ale to je docela v pořádku. Je dobré vidět, jestřábi dělat v silnicích směrem které jsou důležité v jiných obcích.

No comments:

Post a Comment